Під час навчальної практики студенти спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” (Н2«Тваринництво») набули практичних навичок із технології переробки м’яса. Під керівництвом викладача Сікорської А. І. вони ознайомилися з етапами виробництва м’ясних виробів та власноруч виготовили молочні сосиски та печінковий паштет.
У процесі роботи студенти відпрацювали прийоми підготовки сировини, змішування інгредієнтів, наповнення оболонок, термічної обробки та охолодження готової продукції. Особливу увагу було приділено дотриманню санітарно-гігієнічних вимог і контролю якості виробів.
Отримані знання та практичний досвід допоможуть майбутнім фахівцям застосовувати технологічні процеси м’ясопереробки у виробничих умовах господарств і підприємств м’ясної промисловості.