Навчальна практика у студентів спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Під час навчальної практики студенти спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” (Н2«Тваринництво») набули практичних навичок із технології переробки м’яса. Під керівництвом викладача Сікорської А. І. вони ознайомилися з етапами виробництва м’ясних виробів та власноруч виготовили молочні сосиски та печінковий паштет.
У процесі роботи студенти відпрацювали прийоми підготовки сировини, змішування інгредієнтів, наповнення оболонок, термічної обробки та охолодження готової продукції. Особливу увагу було приділено дотриманню санітарно-гігієнічних вимог і контролю якості виробів.
Отримані знання та практичний досвід допоможуть майбутнім фахівцям застосовувати технологічні процеси м’ясопереробки у виробничих умовах господарств і підприємств м’ясної промисловості.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.

Прокрутка до верху